Parket Schuren en Oliën

Ziet uw houten vloer er hoe langer hoe viezer uit of heeft hij te maken met flinke slijtagesporen? Dan is het tijd om in te grijpen! Team van Parket Schuren Arnhem van MP Schuurtechniek is gespecialiseerd in parket renovatie en onderhoud in alle vormen. Zo kunnen we onder meer uw parket schuren en oliën. Dit ontdoet de vloer van ongewenste vervuiling, vlekken en schade en maakt hem compleet als nieuw. Bovendien brengt deze behandeling de vloer weer op zijn oude sterkte, waardoor zijn levensduur aanzienlijk kan worden verlengd.

Parket Schuren en Oliën

Waarom uw Parket Schuren en Oliën

Een behandeling van schuren en oliën is de ideale manier om uw parket met flinke gebruikssporen weer nieuw leven in te blazen. Onze professionele werkwijze met de stofvrije schuurmachine garandeert u een perfect resultaat in slechts één of twee dagen. Het renoveren van uw parketvloer is niet alleen een heel duurzame, maar zeker ook een voordelige keuze. Onze behandelingen zijn altijd betaalbaar en voorkomen dat u al snel weer een nieuwe vloer moet leggen. Overigens is het ook mogelijk om uw parket tijdens de renovatie een heel andere uitstraling te geven. Zo is het net alsof u een gloednieuwe houten vloer laat leggen, maar bent u een stuk minder geld kwijt!

Parket Schuren en Oliën
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

Betaling na oplevering

Bij MP Schuurtechniek betaald u ná oplevering van de werkzaamheden. Zo bent u zeker dat u betaald wanneer u volledig tevreden bent met onze dienstverlening

Project:
Arnhem – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zevenaar – 120Parket Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Velp – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Oosterbeek – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

voordelen van Parket Schuren en Oliën

Wat de voordelen van parket schuren en oliën zijn? Een behandeling met onze speciale vloerolie geeft het parket een bijzonder fraaie, natuurlijke look. Het patroon van het hout komt op deze manier nog beter tot zijn recht. Verder is uw vloer na het schuren en oliën vrijwel onderhoudsvrij. Nieuwe vervuiling en beschadiging krijgen nauwelijks de kans, omdat we zorgen voor een 100% dekkende en effectieve coating met olie in uw favoriete tint. Uw vloer blijft langer mooi en gaat veel langer mee!

Parket Schuren en Oliën

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Tips voor een met olie behandelde vloer

Heeft u gekozen voor onze totaalbehandeling van parket schuren en oliën? Perfect, want uw houten vloer laat zich nu veel gemakkelijker onderhouden. Regelmatig even vegen of stofzuigen is in de meeste gevallen voldoende. Van tijd tot tijd is het slim om de vloer met een intensiefreiniger lekker even op te frissen. Een speciale vlekverwijderaar voor geoliede houten vloeren rekent af met alle soorten vlekken die na verloop van tijd ontstaan. Rond de onderhoudsbeurt af door een kleine laag onderhoudsolie aan te brengen en uw vloer straalt weer helemaal!

30 jaar ervaring in parket renovatie

Als het tijd is voor een grondige renovatie van uw houten vloer gaat u natuurlijk voor het mooiste resultaat. Kies daarom altijd voor een vakman met ervaring. Team Parket Schuren Arnhem van MP Schuurtechniek heeft ruim 30 jaar ervaring met parket renovatie in alle vormen, soorten en maten. We helpen ook u graag met het volledig verfraaien, vernieuwen en verstevigen van uw houten vloer. Neem vrijblijvend contact op met ons voor een gratis inspectie van uw parket. Vanzelfsprekend geven we u dan ook een goed advies omtrent de beste opties bij de renovatie van uw vloer.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES