Parket Renovatie

U beschikt over een houten vloer die ooit ontzettend mooi was, maar nu zijn glans lijkt te verliezen? Geen nood, want wij hebben voor u de oplossing! In veel gevallen is een complete parket renovatie het beste idee. Een dergelijke behandeling rekent direct af met onder meer hinderlijke vervuiling, plakkende of vette vloeren, parket met krassen, strepen en deuken en ontsierende waterschade. Team Parket Schuren Arnhem van MP Schuurtechniek staat voor u klaar met advies en natuurlijk een bewezen effectieve aanpak. Bekijk dus zeker de foto’s van ons eerdere werk en zie wat we ook voor uw houten vloer kunnen doen.

Parket Renovatie

Renovatie veelal Goedkoper dan een nieuwe vloer

Een parketvloer met schade wordt er niet mooier op. Daarnaast wordt hij ook steeds kwetsbaarder en ontvankelijker voor meer vervuiling en extra schade. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten, want zonder actie zal dit leiden tot een grote kostenpost. Doet u niets aan de schade aan uw parket? Dan moet er na een tijdje een heel nieuwe vloer worden gelegd. Veel handiger is het om direct informatie bij ons in te winnen over een parket renovatie bij u thuis. We komen bij u langs en inspecteren kosteloos uw gehele houten vloer.

Parket Renovatie
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

Betaling na oplevering

Bij MP Schuurtechniek betaald u ná oplevering van de werkzaamheden. Zo bent u zeker dat u betaald wanneer u volledig tevreden bent met onze dienstverlening

Project:
Arnhem – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zevenaar – 120Parket Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Velp – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Oosterbeek – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket reinigen of volledig herstellen

Een houten vloer met schade en gebruikssporen kan op meerdere manieren worden behandeld. Is de schade of vervuiling nog vrij licht? Dan is een professionele parket reiniging vaak voldoende. Is er meer aan de hand met uw vloer, maar kan hij nog met gemak een ronde mee? Kies dan voor een professionele parket renovatie door ons team. Deze behandeling verwijdert oppervlakkige en diepe verontreiniging en schadeplekken volledig. Tevens maakt de renovatie uw houten vloer weer schitterend mooi

Parket Renovatie

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Keuze uit diverse behandelingen

Bij elke vorm van parket renovatie kunt u kiezen uit een afwerking naar keuze. Zo zijn er tientallen verschillende kleuren beschikbaar en kunt u gaan voor een behandeling met lak, olie of bijvoorbeeld hardwax. Laat één van onze parket experts u meer vertellen over elk van deze topmiddelen en de voordelen die ze bieden. Heeft u zelf geen voorkeur of vind u het lastig om een keuze te maken? Natuurlijk adviseren we u graag, zodat u uw ideale parketvloer tegemoet mag zien. Plan dus snel een afspraak in met één van de vloerenspecialisten van Parket Schuren Arnhem!

parket Specialist van Arnhem en omgeving

Ons team bestaat uit enkel de beste en meest ervaren parket herstellers van de regio. Wij werken niet alleen in Arnhem, maar natuurlijk werken we ook in de wijde omgeving van deze mooie stad. Denk bijvoorbeeld aan Huissen, Elst, Lent, Velp en Rozendaal, maar ook Westervoort, Duiven, Oosterbeek en Driel. We zijn er voor het volledig herstellen van kleine houten vloeren in appartementen en het renoveren van parket in ruime villa’s, eengezinswoningen en andere panden. Hier helpen we u graag bij het verkrijgen van uw absolute droomvloer!

Offerte aanvragen voor uw Parket Renovatie

Voor u überhaupt iemand inhuurt voor de volledige renovatie van uw parketvloer wilt u natuurlijk eerst meer weten over het financiële plaatje. Dat snappen we goed, want zeker in deze tijden is het fijn om te weten waar u aan toe bent. We zijn er trots op dat we bij Parket Schuren Arnhem ondanks de vele veranderingen op de markt onze werkzaamheden voor een eerlijke prijs kunnen blijven leveren. Voor een precieze berekening van parketherstel op uw locatie stellen we dan ook graag een offerte op maat op. Vraag hem vandaag nog aan!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES