Parket Schuren en Hardwaxen

Wist u dat de behandeling parket schuren en hardwaxen zorgt voor een extra vochtbestendigheid voor uw vloer? Dit kunnen wij heel eenvoudig realiseren via een totaalbehandeling van met een meerlaags waxsysteem. Als eerste wordt uw vloer volledig geschuurd, waarna een afwerking volgt met een prachtige hardwax naar keuze. Zelfs de meest versleten houten vloer knapt hier direct van op. Het verfraaien en beschermen van uw parket kan in allerlei mooie kleuren. Informeer dus snel naar de mogelijkheden bij u thuis of vraag ons om een advies op maat!

Parket Schuren en Hardwaxen

Waarom Parket Schuren en Hardwaxen

Bij goed en regelmatig onderhoud gaan houten vloeren met hardwax ontzettend lang mee. Hierbij is het wel van belang dat het onderhoud op de juiste manier gebeurt en natuurlijk dat het op tijd wordt uitgevoerd. Het is dan ook slim om al bij de eerste tekenen van slijtage, beschadiging of flinke vervuiling bij ons aan de bel te trekken. Gewapend met onze stofvrije schuurmachine kunnen we alle oneffenheden op een nette wijze van uw vloer verwijderen. Het hout loopt hierbij geen risico op beschadiging. Met het aanbrengen van een goede laag hardwax is de behandeling compleet. Uw parket zal voortaan veel minder snel vies worden of beschadigen.

Parket Schuren en Hardwaxen
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

Betaling na oplevering

Bij MP Schuurtechniek betaald u ná oplevering van de werkzaamheden. Zo bent u zeker dat u betaald wanneer u volledig tevreden bent met onze dienstverlening

Project:
Arnhem – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zevenaar – 120Parket Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Velp – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Oosterbeek – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

voordelen van Schuren en Hardwaxen

Dankzij de complete behandeling van schuren en hardwaxen kunt u uw beschadigde vloer transformeren tot parket als nieuw. Daarnaast kunt u uw houten vloer heel eenvoudig een volledig andere look geven. Ook eventuele kleurverschillen die in de loop der tijd ontstaan zijn, worden helemaal vereffend. Het grootste voordeel is toch wel dat door het schuren en waxen de bestaande deuken en krassen verdwijnen, waardoor uw vloer veel langer mooi en op topsterkte blijft. Ook is het parket voortaan een stuk beter bestand tegen nattigheid.

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Tips voor een met Hardwax behandelde parketvloer

U wilt uw vloer mooi en netjes houden na het parket schuren en hardwaxen? Dat is natuurlijk logisch! Daarom raden we u aan om het oppervlak regelmatig te reinigen. Droog kan dit met een zachte bezem of de stofzuiger. Voor het vochtig reinigen van de vloer gebruikt u het beste een speciaal middel voor dit type vloeren, zoals Wisch Fix. Met een geconcentreerd schoonmaakmiddel verwijdert u vlekken nog sneller, zonder de beschermlaag van uw vloer aan te tasten. Met een fijne onderhoudsolie is de schoonmaakbeurt compleet. Wilt u meer tips voor onderhoud aan uw parketvloer? Stel ze ons gerust!

30 jaar ervaring in renovatie van parket

Het mooiste resultaat kan natuurlijk alleen bereikt worden wanneer uw vloer op de juiste manier wordt aangepakt. Hiervoor kunt u volledig vertrouwen op team Parket Schuren Arnhem van MP Schuurtechiek. Met meer dan 30 jaar ervaring met parket schuren en hardwaxen zijn we een echte specialist op het gebied van houten vloer renovaties. Vanzelfsprekend laten we ons regelmatig bijscholen, zodat we ook volledig op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties in ons vakgebied. Laat ons vandaag nog een offerte opstellen voor uw parketvloer schuren en hardwaxen!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES