Parket Schuren en lakken

Parketvloeren zijn niet alleen heel mooi, maar gaan ook nog eens ontzettend lang mee. Zeker als u erop toeziet dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd. Dit onderhoud kunt u zelf doen of uitbesteden aan de specialisten van team Parket Schuren Arnhem van MP Schuurtechniek. Goed onderhoud is echter niet altijd genoeg. Als uw houten vloer flink vuil is geworden of zelfs beschadigd is geraakt, is het tijd voor een totaalbehandeling. Laat dan uw parket schuren en lakken door onze doorgewinterde experts. Zelfs een ontzettend doorleefde houten vloer maken we weer volledig als nieuw.

Parket Schuren en Lakken

Waarom uw Parket Schuren en Lakken

Parketvloeren bestaan al heel lang en zijn ontwikkeld om tot wel een leven lang mee te gaan. Natuurlijk moeten ze dan regelmatig verzorgd worden. Diepere schade en hevige vervuiling kunnen volledig worden verwijderd, zodat de vloer weer op volle sterkte komt. Verwering en slijtage hebben zo geen vat meer op uw parket, waardoor hij weer net zo mooi wordt als in het begin. Het schuren en lakken zorgt dus voor zowel een mooie aanblik als een extra lange levensduur. In slechts één tot twee dagen kunnen we uw complete vloer opknappen.

Parket Schuren en Lakken
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

Betaling na oplevering

Bij MP Schuurtechniek betaald u ná oplevering van de werkzaamheden. Zo bent u zeker dat u betaald wanneer u volledig tevreden bent met onze dienstverlening

Project:
Arnhem – 175Parket Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zevenaar – 120 m² Parket Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Velp – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Oosterbeek – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

voordelen Parket Schuren en Lakken

Nadat we uw houten vloer hebben geschuurd en gelakt is hij klaar om weer te stralen. Naar keuze brengen we een glanzende of mooie gematteerde lak aan. Deze werkt niet alleen cosmetisch, maar vooral ook beschermend. Zaken als vloeistoffen, stof, zand en dergelijke krijgen nauwelijks vat meer op uw vloer. Zo voorkomt u dat het parket gelijk weer beschadigt. Bovendien heeft een gelakte parketvloer een stuk minder onderhoud nodig. Reden genoeg dus om gelijk vandaag al een adviesmoment in te plannen met één van onze parket experts!

Parket Schuren en Lakken

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Tips voor een met lak behandelde vloer

Na het schuren en lakken heeft uw vloer weliswaar minder onderhoud nodig, maar toch is het slim om hem regelmatig even schoon te vegen of te zuigen. Dit voorkomt dat zand, stof en andere vieze deeltjes te lang op de vloer blijven liggen en voor een schurend effect kunnen zorgen. Eén tot enkele keren in het jaar is er uitgebreider onderhoud nodig. Maak uw vloer dan schoon met een reinigingsmiddel speciaal voor gelakte vloeren. Hierna hoeft u het parket alleen nog maar wat te voeden met een geringe hoeveelheid polymeer, waarna het oppervlak gedweild kan worden.

Regionale specialist in parket renovatie

Wilt u er ook voor zorgen dat uw houten vloer nog langer mooi en sterk blijft? Laat dan op korte termijn al uw parket schuren en lakken door ons team. We werken in de hele regio Arnhem en beschikken over ruim 30 jaar ervaring in het vak. Naast volledige parket renovaties voeren we ook professioneel parket onderhoud uit. Nodig ons dus uit voor een vloerinspectie en advies bij u thuis en kom direct te weten welke optie het beste past bij de huidige staat en de behoeftes van uw vloer.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES